bartenstein-piano-facebook bartenstein-piano-LinkedIn bartenstein-piano-youtube bartenstein-piano-google+ bartenstein-piano-soundcloud
☰ Menu

Vraag ons om piano advies

Wat u ook wilt weten, wij helpen u graag op weg. Piano's zijn onze passie en we vinden het leuk om iedereen die tegen een probleem of vraagstuk aan loopt van advies te voorzien. Advies per telefoon en per mail is bij ons dan ook gratis. Door onze kennis van pianotechniek te bundelen met die van veel collega's in het vak kunnen wij vrijwel alle piano en vleugel gerelateerde vragen beantwoorden.

Uw piano vraag

Met het formulier rechts onder aan het scherm kunt u ons direct een bericht sturen. Wij doen ons best om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden. We hopen wat van u te horen!

Een taxatierapport

Heeft u een piano of vleugel waarvan u de waarde wilt laten bepalen? Wij komen graag een keer langs voor een taxatie. Hierbij controleren wij de kwaliteit en de staat van het instrument op verschillende punten en verwerken dit in een rapport. Wanneer dit gecombineerd wordt met een bezoek van onze pianostemmer betaalt u hiervoor slechts € 135,- bij. Een los taxatiebezoek kost € 175,- inclusief taxatierapport.
Telefonisch taxeren is helaas echt onmogelijk.

Hoeveel is hij waard?

Wilt u alleen een indicatie van de staat van het instrument of de waarde? Dan kunnen wij voor u een aan- of verkoopkeuring uitvoeren. Dit bestaat uit een snelle inspectie op de belangrijkste punten van uw vleugel of piano. De uitslag ontvangt u van ons. Eventuele prijsbepaling geschied op basis van de huidige markt. Een aan- of verkoopkeuring kost slechts €68,-
Maar er zijn ook dingen waar u zelf op kunt controleren. Zie onze DIY-aankoop-checklist

Vraag het aan Bartenstein Piano:
 06-40809088
 Veelgestelde vragen...